Kupa e botës shpaloset në Shkup

Presidenti i Maqedonisë, Stevo Pendarovski së bashku me Zhilberto Silva shpalosën trofeun e çmuar botëror, shkruan Alsat.

Trofeu i Kupës së botës prezantohet në 51 shtete botërore prej të cilave 32 shtete janë kualifikuar në Botërorin në Katar 2022. Zhilberto Silva potencoi se është një rast unik për të gjithë pasi flasim për një ëndër që të gjithë e përcjellin.

Mes tjerash ai theksoi se në përgjithësi të gjithë e shijojnë emocionin special dhe Maqedonia ishte afër kësaj ëndre që motivon për garat e ardhshme. Ai theksoi se do të mbështet edhe përfaqsuesen e Maqedonisë dhe i dëshiron kualifikim në eventin e ardhshëm botëror./ Alsat.mk