Kur do të merret vendimi për Presidentin Thaҫi, ja ҫfarë thonë nga Gjykata Speciale

0

Pak kohë më parë ka përfunduar intervistimi i Presientit Hashim Thaҫi në Hagë. Ndërkaq pritet ftesa edhe për Kadri Veselin ashtu siҫ është paralajmëruar.

Megjithatë ende nuk ka një ftesë për Veselin dhe asnjë vendim për aktakuzën ndaj Presidentit Thaҫi.

Gazeta ka kontaktuar zyrën e Prokurorit Special, megjithatë zëdhënësi i kësaj gjykate ka thënë se kjo zyrë nuk jep informacionin e kërkuar.

“Faleminderit për komunikimin dhe dëshirat e mira. Zyra e Prokurorit të Specializuar nuk jep informacionin që keni kërkuar”, thuhet në përgjigjen e Chris Bennett./Bota sot