KUR GOLI FESTOHET ME DROGË

Tifozët kanë mënyra të ndryshme për të festuar momentet kur skuadrat e tyre shënojnë gol, apo fitojnë ndeshje. Mirëpo, ka raste kur festimi i kalon kufijtë.

Gjithsesi, droga nuk do të duhej të ishte pjesë e festës, madje as e jetës në përgjithësi.

Mirëpo, kjo ka ndodhur në një ndeshje të Kupës Libertadores, konkretisht në përballjen Olimpia – Junior, gjatë së cilës një vajzë shihet duke konsumuar kokainë.

Për fatin e keq të saj, ajo është gjendur në fokusin e kamerave dhe tani është bërë hit në internet. /Insajderi/

https://youtu.be/S1090bFzByM