Kur Xhevdet Peci nokautoi serbin!

0

Një fotografi sa një mijë fjalë dhe ka dashamirë të boksit që ende e ruajnë me fanatizëm, ku shihet në këmbë Xhevdet Peci.

Kjo fotografi është bërë në vitin 1983-1984, kur Xhevdet Peci ka qenë boksier i Prishtinës, pesë herë kampion e gjashtë nënkampion i ish Jugosllavisë.

Bile Peci është boksieri që ka boksuar më së shumti në fanellën e Prishtinës.

Në faqen e Navrsarim Patagorski është publikuar foto dhe shkruan Xhevdet Peci-Joliq.

Shihet në foto se si Peci e ka nokautuar serbin në atëkohë, ku vërtet kishte çuar në këmbë të gjithë tifozët shqiptar.

Peci ka boksuar në kategorinë rëndë dhe ka qenë specialist për t’i nokautuar rivalët, sidomos boksierët serb, ku e thotë edhe vet: Më së shumti kam nokautuar serbët.