Kursi i këmbimit sot në Maqedoni, Shqipëri…

Sipas listës së këmbimit të Bankës Popullore të Maqedonisë së Veriut, ky është kursi i këmbimit për sot.

1 euro sot këmbehet me 61.69 denarë, kurse 1 dollar amerikan me 57.65 denarë.

Paundi britanik është 69.05 denarë, ndërsa franga zvicerane me 62.28 denarë. kliko LISTA

Në Shqipëri sot me 8 shkurt, dollari amerikan blihet me 107.8 lekë dhe shitet me 108.7 lekë.

Euro blihet me 115.9 lekë dhe shitet 116.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 129.5 lekë dhe shitet me 130.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 116.4 lekë, ndërsa në shitje me 117.4 lekë. (INA)