Kush janë Top 10 përmbaruesit në Maqedoni me fitime më të mëdha gjatë 2021

Portali „Пари“ ka sjellë ekskluzivisht listën e 10 përmbaruesve më të suksesshëm në Maqedoninë e Veriut për vitin 2021.

TOP 10-shes i prinë përmbaruesja Katerina Kokinën nga Shkupi, e cila gjatë 2021 ka arritur fitime 130 mijë euro.

Më pas radhitet Gordan Stankoviq me mbi 123 mijë euro fitime gjatë 2021. Në vend të tretë Gordana Xhutevska me 116 mijë euro, më pas Nikolina Ivanova me 113 mijë euro, pas saj vjen Premtim Qerimi me mbi 110 mije euro,Nikollçe Dinevski me 93 mijë euro si dhe katër tjerë me fitime më të vogla.