Kush janë tre masonët e famshëm të Kosovës?!

Kësaj radhe Cako në një emision në Top Channel ka folur për masonerinë dhe anëtarët shqiptarë të lozhave masonorike.

Cako ka dhënë edhe tre emrat nga Kosova që sipas tij janë pjesë e masonerisë.

“Në Kosovë sot përfliten tre personazhe që janë mason duke filluar që nga kryeministri Albin Kurti. Veton Surroi mendohet se është ndër masonët e vjetër të Kosovës i cili vazhdimisht ka plotësuar të gjitha kërkesat që ka pasur komuniteti ndërkombëtarë. Flitet që është edhe Fahri Xharra, si një nacionalist ekstremist”.