Kush këndon më mirë, Meda apo vëllai i tij, kjo është përgjigja epike e babait të këngëtarit

Gjatë ditës së sotme, ekipi i emisionit veror në T7 “Natë vere” ka qëndruar në bjeshkët e Lumbardhit në Deçan, ku ka përcjellur për së afërmi atmosferën festive në shtëpinë e këngëtarit të njohur Meda.

Këtë festë, këngëtari vendosi që ta kalojë bashkë me prindërit e tij.

Mes shumë pyetjeve, këngëtari dhe prindërit e tij nuk i shpëtuan as asaj se kush këndon më mirë, Meda apo vëllai i tij?

Përgjigja e babait të Medës është epike dhe se cila është ajo, mësojeni më poshtë: