Kush po e shanë BDI-në e PDSH-në?!

0

Urim Saliu

Disa shajne partine qe t’a shperlajne vetveten.U dijme me emra, as oqeani nuk ua lan mekatet

Qe kane bere gabime pafund PDSH dhe BDI kjo as nuk diskutohet.Por gabimin me te madh e bene te perzgjedhja ne shume raste.Ata emeruan ambasadore, u dhane mundesi disave te kene funksione, poste dhe perfitime poashtu pafund.
Si nuk kane pike morali qe ata te jene kaq te zhurmshem kunder ketyre dy subjekteve.

Si i harrojne kaq shume partite ame qe i rriti me te njejtin mentalitet, jane po te njejtet grykes , vetem se kane humbur privilegjet.

BDI-ne dhe PDSH ne mund ta kritikojne ashper ata qe vertete kurre skane perfituar gje prej ketyre subjekteve, per politikat e mbrapshta, por ata grykes dhe plackites qe bartnin funksione nen emblemen e ketyre dy subjekteve ,eshte me mire mos na lodhin trurin sepse me bejne ta dua nje parti vetem pse tani e shajne ata.Nese publiku I ben te mire keta tipa kur dalin shkruajne dicka atehere bien ndesh pse jane kunder partive ku keta karieriste ishin dikur.