Kuvend: Edhe një pauzë tjetër, Xhaferi në koordinim me VMRO-në

0

Përsëri, me kërkesë të deputetëve të VMRO-DPMNE-së, krye-parmlamentari Talat Xhaferi ka dhënë një pauzë prej gjysëm ore, të cilën do e shfrytëzojë për takim dhe kordinim me deputetët e opozitares VMRO-DPMNE, për çështjen e ligjit të gjuhës shqipe.

Rikujtojmë, sot në kuvendin e Maqedonisë po zhvillohet seanca e 32-të në të cilën mes tjerash duheshte të votohet edhe ligji për përdorimin e gjuhëve.