Kuvendi i Kosovës miratoi buxhetin për vitin 2022

Me 65 vota PER, asnjë abstenim dhe asnjë votë kundër, sonte u miratua në lexim të parë projekt buxheti i Republikës së Kosovës për vitin 2022 në vlerën prej 2, 7 miliardë Euro!
Ky është buxheti më i madh i miratuar ndonjëherë në Republikën e Kosovës!