Kuvendi nga ora 19:00 do të punojë pa pauzë derisa nuk shpërbëhet

0

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi njoftoi se deri në orën 19:00 do të zgjasë pauza nga debati për propozim-ligjin për prokurorinë publike, ndërsa pas orës 19:00 do të vazhdojë dhe do të zgjasë pa ndërprerje derisa Parlamenti nuk shpërbëhet./TV21/