Ky është reperi i cili nuk do të guxonte të përballej me Mc Kreshën në një betejë ‘freestyle’Ky është reperi i cili nuk do të guxonte të përballej me Mc Kreshën në një betejë ‘freestyle’

0

Reperi i njohur e pranon nuk do të guxonte të bënte betejë me Mc Kreshën.
Lluni ka treguar shumë të reja në emisionin më të fundit të ‘SevenBizz’.

Edhe pse reperi i ri është pjesë e familjes ‘PINT’, ai ka pranuar pa modesti se Kresha është ndër reperët më të ‘fortë’ dhe i cili e din se do ta ‘shkatërronte’.

Dëgjoni përgjigjet e Llunit në intervistën më poshtë: