Kylie Jenner: Jam viktimë e përqeshjeve që nga mosha nëntëvjeçare

0

Kylie Jenner i ka rrëfyer për fëmijërinë e saj dhe problemet që i ka pasur, duke qenë se që e vogël është përfshirë në një serial real televiziv të njërës prej familjeve më të popullarizuara në botë.

21-vjeçarja e ka publikuar një video në Snapchat, në të cilën ka thënë se e gjithë bota e ka përqeshur që nga mosha nëntëvjeçare.

View this post on Instagram

throwback with @sashasamsonova 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on