Lajm i mirë, do rriten pagat në administratë

Ministri Bekteshi përmes profilit në fejsbuk ka njoftuar se nga muaji Mars, paga minimale do të jetë më së paku 20.000 denarë, kurse pagat tjera në administratë rritje mbi 2.000 denrë në mënyrë lineare!

Rritja e pagave do të gëzojë të punësuarit në administratë, të cilëve u shkon më shumë se gjysma e pagës për rrugë, kafe dhe ushqime gjatë orarit të punës. (INA)