Lajm i mirëpritur për preshevarët, tërheqja nga politika e liderit të PVD-së

0

Lajm i mirëpritur për preshevarët, tërheqja nga politika e liderit të PVD-së, tha kështu për mediat, kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi.

Urojmë që forcat e reja të dalin në pah tek partitë e vjetra edhe pse të rinjtë në subjektet e vjetra politike janë të ngulfatur për zhvillim të veprimtarive të tyre . Sipas Arifit ish lideri i PVD-së kishte tejkaluar të gjitha afatet e demokracisë dhe fjalës së lirë si drejtues politik sepse gjatë 27 vitesh ai ka udhëhequr me pesë persona që ishin në krye të partisë tha ndër të tjera Shqiprim Arifi.

Komentet

komentet