Landi i Tirolit të Austrisë ndihmon Preshevën me banka dhe karrika për nxënësit (FOTO)

0

Landi i Tirolit të Austrisë dhuron donacionin e radhës pêr komunën tonë

Në kuadër të bashkëpunimit të komunës së Preshevës dhe Landit të Tirolit të Austrisë, sot ka arritur në Preshevë një kamion me banka dhe karrika për nxënësit tanë.

Gjithsejt janë 90 banka dhe 180 karrika dhe do të shpërndahen për nxënësit e klasave të ulta në paralelet e shkollës fillore: Prof Ibrahim Kelmendi.

Komuna e Preshevës faleminderon Landin e Tirolit dhe përfaqësuesin e saj z. Peter Logar për donacionet e bëra për komunën tonë duke shpresuar edhe më tej në bashkëpunimin institucional edhe në sferat tjera.

Gepostet von Shqiprim Arifi am Montag, 14. September 2020