Lëkundje tjetër tërmeti 4.4 ballë, me epiqendër 26 km nga Tirana

0

Një tjetër goditje tërmeti është rregjistruar 26 km në VP të Tiranës në ora 00.23. Tërmeti ka pasur fuqi 4.4 ballë dhe nuk është ndjerë thuajse fare nga banorët e Tiranës. Është ndjerë pak në Durrës, Vorë, Fushkrujë e Mamurras. E konfirmuar edhe nga sizmologët kjo paslëkunjdet janë normale dhe mund të zgjasin pak në kohë. “Nuk ka vend për panik, nga matjet tregohet se paslëkundjet po qetësohen”, theksojnë seizmologët shqiptarë.(INA)