“Letra e Bajdenit”, Mehmedi: LSDM, VMRO dhe BDI janë të zhytura në korrupsion

Më shumë dhe më pak korrupsion nuk ka, nuk ekziston në terminologji. Ka krim ose nuk ka krim. bashjkarisht të tri subjektet, VMRO-LSDM-BDI janë të zhytura në krim dhe korrupsion. Mendoj se pikërisht ky është momenti kur duhet të fillojë të pastrohet skena politike nga njerëz të këtillë”, tha mes tjerash Memedi.