Libër në nder të Moikom Zeqos, prek i biri: Për mua nuk ka vdekur, çdo ditë lexoj vepra të tij

Shkrimtari dhe ish-deputeti Moikom Zeqo është përkujtuar mga miqtë dhe familjarët e tij në 1-vjetorin e ndarjes nga jeta. Madje Enver Kushi ka shkruar edhe një libër biografik dedikuar atij.

Njëvjetori i ndarjes nga jeta e autorit Moikom Zeqo, ka bërë bashkë disa nga figurat më të rëndësishme të jetës politike të Shqipërisë ndër vite.

Në këtë përvejtor është promovuar edhe libri i Enver Kushit dedikuar të ndjerit Moikom Zeqo.

“Këtu na mblodhi ky njeri i madh. Me Moikomin, titullin, pata fatin ta përgëzoj Moikomin.”

Në këtë ceremoni morën pjesë edhe dy ish-presidentët, Bamir Topi dhe Alred Mojsiu, të cilët vlerësuan kontributin e Moikon Zeqos.

“E konsideroj Moikom Zeqon padyshim njeriun më të ndritur të eksperiencës time intelektuale, shoqërore dhe politike.”