Liburn Aliu: Fushata e Veselit si e Pablo Escobarit

0

Anëtari i kryesisë të Vetëvendosjes, Libur Aliu ka komentuar fushatën e Partisë Demokratike të Kosovës me moton, luftimin e korr upsionit.

Ali në një dëbatë të TV Dugagjini ka thënë se kjo fushatë i ngjanë fushatës së Pablo Escobarit në vitin 1982.

“Qëllimi i kycjes time në politikë është luftimi i krimit dhe korrupsionit në vendin tonë të dashur Kolumbi”, është shprehur atë kohë, Escobar.

“Do të jem i pa kompromisë në luftën kundër krimit dhe korrupsionit në Kosovë”, është shprehur Kadri Veseli në fushatën e zgjedhjeve të 6 tetorit.

Ky është konstatimi i Aliut, i cili ka thënë se edhe ligji për konfiskimin e pasurisë së paligjshme mbronë protagonistët kryesor të krimit në Kosovë. (INA)