Liderët shqiptarë s’do ta marrin vesh kurrë çfarë biseduan Zaevi e Mickovski

0

Urim Saliu

Partitë shqiptare i besojnë bisedave 7 orëshe të bosëve të politikës maqedonase por nuk do t’a marrin vesht kurrë se ç’farë u bisedua .Do shtiren se e kanë marrë vesht.Liderët politik shqiptarë në luftën e ashpër me njëri tjetrin e vunë para aktit të kryer këtë popull të vuajtur.Kuptohet BDI e para dhe më pas varg të tjerat më shumë ose më pak.Tani liderët shqiptarë e kanë kuptuar rolin dytësor ë të tyre.Ata mund të thirren diku në ndonjë ndejë a “synetllëk”Por në dasmat e mëdha mbretërore maqedonase nuk do jenë kurrë aty.