Lindon Berisha sjell këngën “Flm Klm”

Lindon Berisha ka publikuar këngën më të re.

Kënga mban titullin “Flm Klm”, dhe është shoqëruar me videoklip. Muzikën dhe tekstin e këngës e bëri Lindoni, ndërsa klipi është realizuar nga Imagine Films.