Lirohet nafta e benzina, këto janë çmimet e derivateve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria çmimi maksimal i lejuar për naftën është 1.69 euro për litër, ndërsa i benzinës 1.53 euro për litër.

Kurse, çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 euro për litër, si dje.

Çmimi maksimal i lejuar i naftës më 23 korrik ishte 1.71 euro për litër, . I benzinës 1.56 euro për litër.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 24/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit./21Media