Loredana dhe ndarja nga Mozzik: Ja çka shkruan?! (FOTO)

0

Që pas ditëlindjes së reperes Loredana, ku Mozzik jo vetëm që mungoi por “harroi” dhe ta uronte publikisht, zërat për një ndarje mes çiftit nuk janë shuar dot. Fakti që nuk ndiqen në Instagram, apo që kanë fshirë fotot e tyre të përbashkëta, përveç atyre të klipeve, na bën të mendojmë se mes tyre ka marrë fund me të vërtetë. Së fundmi, Loredana ka bërë një tjetër reagim në Instagram, ku shohim se reperja nuk po e përballon mirë këtë periudhë: “Duhet të jesh e aftë të qeshësh në mes të të gjitha këtyre budallallëqeve”, shkruan ajo.