LSDM-ja synon fitore në Tetovë, pret mbështetjen edhe nga shqiptarët

0

“Shpirti im dridhet kur shoh Tetovën të bashkuar, të gjithë së bashku maqedonas, shqiptarë, turq, vlleh, boshnjakë dhe të tjerë me një qëllim, për të ndjekur rrugën e duhur. Këtë e ka deklaruar mbrëmë në Tetovë, Kostadin Kostadinov, duke shtuar se më 12 prill, LSDM do të sjellë një fitore të madhe sa Mali Sharr.
“VMRO-DPMNE dhe Hristijan Mickoski pretendojnë se janë atdhetarë, dhe më 27 prill ata hynë në parlament me qëllim për të vrarë,” tha Kostadinov, sipas të cilit opozita është hipokrite.
“Ata po kërkojnë para për bishtin e demit, dhe vetëm 1 milion euro janë shpenzuar për bishtin,” tha Kostadinov. Ai shtoi se 980 milion € duhet të kthehen deri në vitin 2021 për monumentet, fasadat barok dhe shelgjet.
“Tetova është një paradigmë e konceptit të një shoqërie për të gjithë,” vuri në dukje Kostadinov, duke shtuar se u deshën 11 vjet për t’i dëshmuar VMRO-DPMNE-së se nuk kishte asgjë të keqe nëse Maqedonasit dhe Shqiptarët ulen së bashku. (INA)