“Lulja n’saksi” hit i vërtetë, kalon 300,000 klikime në YouTube

0

Statistikave të Leze Qenës do ia kishin lakmi edhe këngëtarët e estradës.
Vetëm 5 ditë pasi u publikua në YouTube performanca e saj në “Çka ka shpija”, videoja numëron mbi 300,000 shikime.

Videjoa u bë shumë e famshme në rrjetet sociale duke u shikuar dhe shpërndarë shumë.