Lumja xhelozon për burrin e saj, Hashim Thaçin!/VIDEO

Zonja e parë e Republikës së Kosovës, Lumnije Thaçi besohet të jetë e mllefosur pasi morri vesh se burri i saj i cili ndodhej për pak ditë në Amerikë, kishte shkrepur disa foto bashkë me Ivankën.
Lumja e cila njihet në publik si një grua xheloze, menxi priti që të i kthehej bashkëshorti në Kosovë dhe nuk vonoi postimi i një fotografie duke ia bashkangjitur fjalët ,”përderisa tjerët shfrytzojnë rastin për foto ,un e kam çdo natë pranë vetes, bile edhe për shën valentin” ,tranmeston Zhaba.tv /Shiko videon më poshtë…