Maçoku më i çuditshëm që keni parë ndonjëherë

0

Maçoku më i rrudhur që kanë parë sytë e tuaj ndonjëherë.Toby, i cili jeton me pronarët e tij Chris Lardner dhe Georgina Price në Gloucestershire, ka sindromën Ehlers-Danlos që ndikon në lëkurën e tij, duke e bërë atë të ‘rrudhur’, transmeton lajmi.net.

Chris dhe Georgina nuk e lejuan që gjendja shëndetësore të ndikojë në të dhe e adoptuan atë, pasi ky i fundit u shpëtua paraprakisht nga shtëpia e një kujdestari nga RSPCA.

Megjithëse ky lloj sindromi e bën maçokun të duket si i mërzitur tërë kohën, gjendja e tij emocionale është stabile.

Ja disa nga fotografi të maçokut.