Majk e le shtatzënë edhe të dashurën e re?

Majk është njëri ndër këngëtarët tanë i cili me këngët e tij ka arrit që të bëhet shumë i pëlqyer
Ai ishte në një lidhje dashurie me Majlinda Zekën, por për shkaqe të panjohura për publikun dyshja në fjalë i dhanë fund lidhjes së tyre.

E Majlinda nga kjo lidhje që kishte me Majkun edhe mbeti me barrë ku si rezultat i dashurisë së tyre, ajo solli në këtë jetë një djalë të cilin e ka quajtur Roan.

Prindërit e Roanit tashmë janë të ndarë, por që të dy kujdesen për të voglin, më shumë vërehet e ëma që kujdeset për të, shkruan “Kosovarja”. Ndoshta babai i tij nuk ka kohë që të kujdeset për të birin ngase ka një karrierë përpara, dhe ka filluar një lidhje të re me një tjetër vajzë, ku dhe besohet se së shpejti Roanit do t’ia sjell një vëlla apo motër e dashura e babait të tij.

Për këtë nuk ka dyshim ngase Majk shihet shumë i dashuruar në Melitën, femrën e tij të re. Derisa Majk po dyshohet se e ka lënë shtatzënë të dashurën e re, Majlinda ende besohet se është “single”. /Blic/