Majko: Haradinaj i bëri nder Kosovës, u largua si burrë shteti

Ish-kryeministëri i Shqipërisë dhe ministër i shqiptarëve jashtë Shqipërisë, Pandeli Majko, ka reaguar pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj.

Ai ka shkruar se Haradinaj ka dhënë dorëheqjen nga posti i kryeministrit si një burrë shteti.

Sipas tij, ai kreu një akt që i bën nder Kosovës, shtet që drejtohet nga shtetarë të cilët bëjnë dallimin e fatit personal me atë të sigurisë kombëtare.

“Veprat e një njeriu vlejnë më shumë se dobësitë e tij. Sot jam me Ramushin! Të falënderoj komandant për shembullin e luftës, dhe sot në atë të paqes”, thotë ai.