Majko thellon bashkëpunimin me diasporën në Amerikë (Foto)

Ministri i Diasporës, Pandeli Majko ka nisur një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku në fokus do të jenë takimet me diasporën shqiptare.

Ambasadorja shqiptare në SHBA, Floreta Faber ka postuar një foto nga takimi me ministrin Majko, ndërsa shkruan në fokus të takimeve me diasporën do të jetë një strategji e re bashkëpunimi mes tyre.

Mikëpritje shqiptare në Detroit për  ministrin e Diasporës Pandeli Majko. Ka filluar kështu vizita një-javore e ngarkuar me vizita & takime me përfaqësues të Detroit, Chicago, NeëJork, Boston, Worcester dhe ËashingtonDC. Në fokus: strategjia e re dhe thellimi i bashkëpunimit me diaspor”, shkruan ambasadorja shqiptare.