Majlinda Bregut i shkruan Joseph Daul: Shpresoj ta bësh krenare Shqipërinë tënde

Me zgjedhjen e saj si sekretare e përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu i duhet të flasë dhe frëngjisht, e ashtu ka bërë ish deputetja e cila është uruar përmes një letre nga Presidenti i Partive Popullore Evropiane Joseph Daul.
Letrën e ka publikuar vetë Bregu në rrjetin social, së bashku me një falënderim të shkurtër në frëngjisht për kortezinë e Presidentit të PPE-së.

“Merci monsieur le Prèsident Daul!

Mirenjohese per mbeshtetjen e vazhdueshme te EPP dhe shpreseplote per bashkepunimin e metejshem! EPP – European People’s Party” shkruan ajo.