Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

0

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të dënuarit ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili ende figuron deputet në Kuvend.

Gruevski megjithatë ka gjashtë muaj në arrati, me çka plotësohen të gjitha kushtet që ti merret mandati me arsye të mungesës pa arsyetim prej gjashtë muajve.