Manjani, Ramës: Ma shpife me leshin e hundës, nuk të shikoja dot

0

Ish Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ka reaguar pas publikimit të një videoje të kreut të qeverisë ku ai reagonte për zhvillimet e fundit.

Ja postimi i plotë i Manjanit në facebook

Fillova të shoh një reagim video të Kryeministrit që merrej me një Kadri.
Ma cpifi leshi i hundës dhe nuk e çova deri në fund!