Maqedonët duan të formojnë shtet nacional Maqedon pa i bë hesap shqiptarët!

shkruan Bexhet Toçi

Bullgaria enigma maqedone! Maqedonët duan të formojnë shtet nacional Maqedon pa i bë hesap shqiptarët!

Shteti Shqiptar dhe ai i Kosovës nuk janë asgjëkundi, politika e analfabetëve të politikbërjes shqiptare nga maqedonia janë faktor inegzistent.

Bullgaria duke kontestuar këtë fenomen në mënyrë jo të drejtë përdrejtë po e pengon këtë realizim. Marveshtja më Greqinë si bëri faktor shqiptarët që i ka kap gjumi i rëndë i dembelisë në vendosjen e dinjitetit shqiptar .

Veprimi i keq i politikës nafakprere shqiptare është vetëshkatrim dhe tjetërsim i identitetit shqiptar.

*postim në fejsbuk, autori është profesor universitar