Maqedoni, 29 raste të reja me koronavirus, gjithsej 177

0

Ministria e Shëndetësisë njofton se deri në ora 12 janë shënuar edhe 29 raste te reja me virusin korona në vend, përcjell in7.
Në 24 orët e kaluara, 29 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend.
Sipas qyteteve:
Shkupi (20),
Kumanova (3),
Velesi (3),
Prilep (2) dhe
Dibra (1).
Kështu, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me KOVID-19 që nga ora 12:00 sot është 177 persona.