Maqedonia e Veriut u bë “Maqedonia e Bokit”

0

Gjyla Çeliku

“Shteti Katicës i kordinuar nga Boki, i transferuar në mafijoz*llëk pede*rllëku me vjedh*je, shant.azë vra.sje, kr.im dhe reket.

Kamçevit i paskan ndihmuar tre gjykatës shqiptarë, ndër ata edhe bashkëshorti i Teuta Arifit, tash neve s’na mbetet gjë tjetër përveç se të falenderojmë z.Zoran Zaev që ngjalli komunizmin dhe legalizoi homoseksu*alizmin bashkë me partitë shqiptare në pushtet bravo ju qoftë për këtë arritje deformatore dhe asgje reformatore!!!
Shteti i hajdu*tëve.

Shteti që krijoi bashkë me ndërkombëtarët një PROKURORI SPECIALE për të vjedhur në mënyrë speciale, herë pas herë të shfaqur me ndonjë “show”, në realitet suksesi i tyre është vetëm VJED*HJET DHE REKETET SPECIALE. Shteti i prokurorisë publike të ko*rruptuar. Shteti i gjykatësve të korru*ptuar. Shteti i rasteve të mo*ntuara për shqiptarë. Shteti që të burgos 3 vjet për 3 kg patate, të lejon të lirë për 3000000 euro.
Shteti që vj*edh e dënon të va*rfërit dhe promovon krimi*nelët dhe haj*dutët. Shteti që të gërrdit nocionin “shtet” dhe “politikë”. Shteti që të detyron me vetëdije të plotë me ik.

Maqedonia e Veriut, të cilën tashmë e njohin mediat italiane si “Maqedonia e Bokit”