Marin Mema zbulon fshatra të pa njohur shqiptarë në Beograd (Video)

0

Gazetari i njohur shqiptar, Marin Mema ka zbuluar dy fshatra shqiptare në afërsi Beogradit. Në dokumentarin e tij ai zbulon se çfarë ka ndodhur me këto vendbanime shqiptare dhe banorët e tyre.
“Si mbulohet ekzistenca e fshatrave shekullorë shqiptarë pak km nga Beogradi në Serbi ? Kamerat shqiptare hyjnë për herë të parë. Këtë herë duhet ta SHPERNDAJME më shumë se kurrë. Më shumë se kurrë SHARE kudo 🇦🇱❤️💪🏽”, është shprehur Mema. (INA)