Marrëveshje nga thirrja për propozim aktivitetet për Planin e Veprimit të Rrjetit Rural Kombëtar

Picture of INA
INA

23/11/2023

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski sot do t’i ndajë marrëveshjet nga thirrja publike për dorëzimin e propozim-aktiviteteve për zbatimin e Planit të Veprimit të Rrjetit Rural Kombëtar për periudhën 2023-2027.

Thirrja publike do të financohet me mjete nga masa 3 “Aktivitete të Rrjetit Rural Kombëtar” nga Programi për Mbështetje Financiare të Zhvillimit Rural për vitin 2023, ndërsa shuma e përgjithshme e mjeteve të cilat janë në dispozicion është 10.000.000 denarë.

Thirrja është publikuar në faqen e Rrjetit Rural Kombëtar më 31 gusht të këtij viti, dhe ka zgjatur 30 ditë.

TË FUNDIT
13 orë
Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni
3 ditë
Oda Ekonomike kërkon që të vazhdohet projekti për Korridoret
5 ditë
Prezantim i rezultateve për vlerësim të klimës afariste dhe vendit si lokacion për investim
5 ditë
Vitin e kaluar në Maqedoninë e Veriut u regjistruan 23.545 shitblerje të patundshmërive, me vlerë 910 milionë euro
6 ditë
Tatimet, DAP publikoi listën e borxhlinjve

ME TE LEXUARA

13 orë
Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

LEXO MË SHUMË

derivate nafta dizeli benzin

Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Oda Ekonomike kërkon që të vazhdohet projekti për Korridoret

kompjuter

Prezantim i rezultateve për vlerësim të klimës afariste dhe vendit si lokacion për investim

taksa shtepi kredi

Vitin e kaluar në Maqedoninë e Veriut u regjistruan 23.545 shitblerje të patundshmërive, me vlerë 910 milionë euro

UJP DAP

Tatimet, DAP publikoi listën e borxhlinjve

banka-popullore-800x445-780x439-1

Banka Popullore: Ngadalësimi i mëtejshëm i inflacionit do ta kthejë drejt mesatares historike prej 2%

gjermania-780x470

Gjermania nuk do të lejojë “zona gri” në Ballkanin Perëndimor

derivate nafta dizeli benzin

Lirohet çmim i naftës dhe benzinës në Maqedoninë e Veriut

banka-popullore

Banka Popullore: Investimet e huaja direkte këtë vit janë rreth 3,6 për qind të PBB-së

INFO

NA NDIQ