Mars 1997, Shqipëria: Pas rënies së sistemit piramidal, Shqipëria, u përfshi nga kaosi, dhe mbytet në rebelimin e armatosur.

0

Mars 1997, Shqipëria: Pas rënies së sistemit piramidal, Shqipëria, u përfshi nga kaosi, dhe mbytet në rebelimin e armatosur.

Lufta civile kishe kapluar vendin. Mafia dhe bandat kishin marrur kontrollin ne vend. Vlora, ishte pikënisja e rebelimit duke filluar me plaçkitjen e depove të armatimit dhe pastaj vjen anarkia totale, shkruan FMimages.net

Ky është një set i fotografive të realizuar në vitin 1997, nga fotografi Laurent SAZY që paraqet kaosin e vitit të mbrapshtë: