Mbi 100 mijë diploma të kolegjeve private nuk njihen jashtë Kosovës

0

Tash e tutje verifikimi i validitetit të diplomave të fituara në vendet e rajonit, do të bëhet përmes vulës apostile.

Të rinjtë kosovarë, të cilët i kanë përfunduar studimet Bachelor, Master dhe të Doktoratës në Shqipëri, si dhe ata të cilët janë në proces, po presin me vite për t’u pajisur me një vendim për njohje të diplomës.

Mbi 100 mijë diploma të kolegjeve private nuk njihen nga shtetet e rajonit.

Problemet kryesore që shkaktojnë këto vonesa janë verifikimi i autencitetit të diplomës./21Media