Mbi 50 përqind të grave besojnë më shumë te shoqet e ngushta sesa te burrat e tyre

0

Gratë mund të betohen për dashuri dhe besnikëri, por ku bjen fjala për marrëdhëniet më të forta, ato kanë zgjedhur mikeshat e tyre.

Një studim i kryer nga Champneys ka gjetur se më shumë se 50 përqind e grave preferojmë miqtë e tyre më shumë sesa burrat.

Studimi ka hulumtuar 1,517 femra në Britani të Madhe, të cilat janë më të afrëta me miqtë sesa me burrat e tyre.

57 përqind e grave kanë deklaruar se me miqtë dhe mikeshat e tyre mund të flasin për gjëra që nuk mund t’ia tregojnë partnerit.

Lajmi i keq për burrat…gratë thonë se në tubime shoqërore nuk do të dëshironin që të ishte i pranishëm edhe partneri i tyre. /Fol/