Me 200 denarë fitoi 12.500 euro në bastore, ky është qytetari më i lumtur në Maqedoni?! (FOTO)

0

I ka ecur fati një qytetari të Maqedonisë së Veriut, i cili fitoi një tiketë në një bastore. Bëhet fjalë për një qytetar të Strumicës, i cili gjatë fundjavës ka luajtur bastore duke kombinuar disa ndeshje për 200 denarë.

Pas disa orëve ai ka shpërthyer në gëzim pasi që ka qëlluar tetë ndeshjet e luajtura me kombinimet e tij.

Ai me këtë fitoi 12.500 euro. Sekreti i lojës së tij është tek golat dhe kombinimet që ka bërë. Është një numër i vogël i bastexhinjëve në Maqedoni që fitojnë në kombinime të tilla. (INA)