Me dekada kontribuoi për diasporën e Amerikës dhe të Kanadasë, bën thirrje për bashkim

0

Adriana Fishta-Bejko jeton në Kanada. Prej shumë vitesh, ajo ka kontribuar për diasporën e Amerikës dhe të Kanadasë.

Autore dhe studiuese shkencore në fushën e përshtatjes së trurit me gjuhët e huaja.

Ajo, në asnjë moment nuk e ka neglizhuar komunitetin shqiptar, raporton “TCH”.

Ajo i është përkushtuar gjuhës shqipe dhe gjeneron çdo herë dëshirën për ta mësuar atë tek brezat e rinj duke i motivuar ata, ta duan gjuhën dhe kulturën shqiptare, përcjell albinfo.ch.

Ajo apelon që Diaspora duhet të jetë e Bashkuar, e jo vetëm për mbrëmjet muzikore.