Meda e Shaqiri, një moment i pakëndshëm, Granit Xhaka goditet me shuplakë!

Kur takohen yjet e mëdhenj të estradës e të futbollit, nuk ka më mirë dhe padyshim se është edhe një mbrëmje e mrekullueshme, por jo edhe gjithçka shkoi fije e për pe.

Njëri nga ta duket se paksa në humor e goditi me shuplakë futbollistin e mirënjohur, anëtarin e Arsenalit Granit Xhakën, pjesë e kombëtares së Zvicrës, por kjo nuk u pritë mirë nga të pranishmit, duke reaguar me këtë rast. Edhe pse kjo ishte më shumë si humor dhe për të ndezur edhe më shumë atmosferën.

Reagimi i tyre shihet edhe në video, ku paksa prishet edhe disponimi.

Në këtë mbrëmje të jashtëzakonshme muzikore në Londër ishin edhe këngëtari Mehdin Pergjegja – Meda dhe Korab Shaqiri.

Pavarësisht kësaj, ishte një mbrëmje muzikore për t’u mbajtur mend dhe secili u përkujdes për atmosferën, hiq atij rastit paksa elektrizues.