Medlin Olbrajt zgjidhet në Këshillin e Mbrojtjes në Pentagon

Skënder Karaçica

Këndi i shtypit zi në Serbi

Sulm ndaj Medlin Olbrajt:Diplomacia Tomahovka në Ballkan!

Këto ditë,në kabinetin e presidentit Joe Biden në Washington,doli lajmi zyrtar se ish-Sekretarja e shtetit Medlin Olbrajt është zgjedhur në Këshillin e Mbrojtjes në Pentagon.

Për këtë lajm,shtypi zi në Beograd dhe gazeta më antishqiptare tash e një shekull,,Politika,,ka reaguar ndaj zgjedhjes së mikës shqiptare Olbrajt në këtë detyrë të mbrojtjes në Washington,duke theksuar me ironinë e njohur serbe ,,Diplomacia e Tomahovkës,,në Ballkan dhe liria e Kosovës…!

Për këto njëzetë vjet,në paraqitjen e ish-Sekretarës së Shtetit Medlin Olbrajt,ka theksuar se jam e lumtur ajo që ka ndodhur në Kosovë dhe për popullin shqiptar.

Në historinë më re ballkanike dhe çështja shqiptare,Medlin Olbrajt do të mbetët figura historike për lirinë dhe pavarësinë e shtetit të Kosovës!

Shtypi në Beograd e ka në shënjestër për të fyer mikën e shtrenjtë të kombit shqiptar në Ballkan!

Çikago,20 nëntor 2021