“Mehmet Kosova” tani 45-vjeçar, ja sa ndryshoi ndër vite

Seriali “Jetë e hidhur” ka qenë njëri ndër serialet e para turke i transmetuar në Kosovë, që për një kohë shumë të shkurtër ka bërë për vete publikun kosovar.

Ngjarje interesante e personazhe nga më të ndryshmet janë ato që e karakterizuan këtë serial. Shumica e aktorëve kanë lënë gjurmë pas vetes, dhe kanë mbetur të paharruar për një kohë të gjatë.

Në mesin e atyre që ende përmend është edhe aktori, Kenan Imirzalioglu i cili i dha jetë përsonazhit të “Mehmet Kosovës”. Aktori 45-vjeçar ka pësuar ndryshime që nga ajo kohë, më poshtë mund t’i shihni disa fotografi se si duket tani “Mehmet Kosova”.

Përveç këtij roli, aktori lujati edhe role tjera kryesisht në rolet krysore, si në atë të “Mahirit” te seriali “Karadayi”, “Ezelit”, te seriali “Ezel” /21Media