Mëlçia është organ që vazhdimisht nxjerr toksina, filtron gjakun nga zorrët dhe trajton lëndë ushqyese.

0

Ndodhë shpesh që mund të keni probleme në këtë organ të rëndësishëm të trupit, por nuk e dini se në fakt trupi juaj ju ka paralajmëruar.

Këto janë shenjat që tregojnë se mund të jeni prekur nga sëmundja e mëlçisë:

Sytë e zverdhur

Lëng i shtuar në stomak

Hepatit A, B dhe C

Nuk mund të ndaloni kruajtjen

Lodhje kronike

Alkoolizmi i rëndë

Mbipesha

Historia e sëmundjes familjare

Shqetësim dhe harresë