Melihate Tërmkolli akuza të rënda drejtuar LDK-së: Është mbushur me njerëz të Sorosit

Ish-ministrja dhe deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli ka tone kritike për ish partinë e saj.

Për Tëvë 1, Tërmkolli tha LDK-ja është mbushur me sorosianë dhe me anëtarë anti-LDK.

“Dhe e kam thanë edhe disa herë, LDK-ja është spastru nga krejt, jo veç rugovianët, por edhe nga të gjithë personalitetet më të fuqishme që kanë bart barrën dhe janë potencial. Nuk është problemi veç se pse kanë qenë në një të kaluar dhe i kanë takuar një të kaluare. Janë potencial për ta mbajtur një frymë e cila është në funksion të interesave të shtetit. LDK-ja është mbush me sorosianë, është mbush me anti-Rugovë, është mbush me anti-LDK, duke vu edhe në krye të saj dhe më së paku aty ka politikë burimore LDK”, tha ajo.